неділя, 28 серпня 2016 р.

Кросворд

Життя і творчість М.Грушевського
http://puzzlecup.com/crossword-ru/?guess=A2CD68EC1BB6BE15
По горизонталі:
1.              Ім’я  дочки М.Грушевського. 4. Головний герой оповідання М.Грушевського "Ясновельможний сват". 6. Ім'я коханої Грицька Пісченка (за оповіданням М.Грушевського "Ясновельможний сват").                             8. М.Грушевський - перший ... України. 10. Національність М.Грушевського. 11. Книга прозових творів М.Грушевського. 14. Гетьман, про якого йдеться в оповіданні М.Грушевського "Ясновельможний сват". 15. Невеликий за розміром прозовий художній твір, у якому описується одна чи кілька подій із життя героя.
    По вертикалі:
2.               Образ М.Грушевського можна бачити у фільмі О.Довженка... 3. Місто, у якому народився М.Грушевський. 5. За фахом М.Грушевський - ... 7. У широкому значенні — твори художньої літератури взагалі, у вужчому — художня проза. 9. Український письменник, сусід М.Грушевського. 12. Ім'я батька М.Грушевського. 13. Місто, у якому з 1894р. жив і працював  М.Грушевський.
Завдання.
Запишіть ключове слово. Для цього складіть букви, позначені різними кольорами, у порядку розташування кольорів у веселці.

Немає коментарів:

Дописати коментар